Nicole Scherzinger: Uskoro pred matičara

Piše: Redakcija

Nicole Scerzinger i teniser Grigor Dimitrov nedavno su ljetovali u Saint-Tropez, gdje su uživali u jahti i luksuznim restoranima. Par je tokom ovog putovanja iznajmio jahtu kojom su svakodnevno plovili, a često su i bili na meti paparazza. Zbog poslovnih obaveza često su razdvojeni, pa su ovo ljetovanje iskoristili najbolje što su mogli uživajući u zajedničkim trenucima. Već dugo ovaj par ne krije svoju ljubav, pa često javnost vidi Nicole na tribinama kako prati mečeve.

– Imam veliku podršku moje djevojke u onome što radim, kao što i ja nju podržavam u njenom poslu i smatram da je to jedna od najvažnijih stvari u svakoj vezi. Mnoge uspjehe na terenu ne bih mogao da ostvarim bez njene pomoći. Nije lako održati vezu na daljinu, a Nicole i ja smo često razdvojeni, jer oboje imamo uspješne karijere i pretrpane rasporede. To je samo trenutna situacija koja će se u budućnosti sigurno promijeniti – kazao je Grigor u nedavnom intervjuu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti