Sofija Milošević ima novog dečka: Amerikanac poludio za njom

Piše: Redakcija

Nakon prekida s Ademom, manekenka Sofija Milošević ima novog udvarača, i to momka kojeg je upoznala prije nekoliko godina u New Yorku.

– Sofija već godinama unazad živi na relaciji Beograd-New York, a zbog brojnih kampanja koje radi, putuje širom svijeta. Međutim, tokom jednog boravka u Americi ona je upoznala momka, inače uspješnog američkog poduzetnika, koji je već pri samom upoznavanju počeo da je obasipa brojnim komplimentima. Govorio joj da je najljepša žena koju je ikad vidio i sve najljepše što jedna žena može da čuje. Sofija mu se tada ljubazno i kulturno zahvalila na svemu što je rekao. Kada je Sofija raskinula vezu koja već izvjesno vrijeme nije dobro funkcionisala, Amerikanac je preko zajedničkih prijatelja ponovo pokušao da stupi u kontakt s njom. Nije mogao da vjeruje da je konačno slobodna i bio je oduševljen, čak je s prijateljima podijelio da jedva čeka da je vidi. Prije neki dan se čak usudio i na kućnu adresu joj poslao ruže sa porukom da stiže u Beograd i da želi da se sada konačno vide na večeri  – kaže izvor za „Scenu“.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti