Diane Kruger nakon mjeseci skrivanja konačno pokazala trudnički trbuščić

Piše: Redakcija

Uspješna holivudska glumica Diane Kruger nakon tri godine veze s glumcem Normanom Reedusom očekuje prinovu. 41-godišnjoj glumici ovo je prva trudnoća, a američki portal Page Six tvrdi kako je do ovih saznanja došao nakon što se Kruger na nekoliko evenata pojavila u haljinama koje su naglasile njen trudnički trbuščić.

 

Lijepa plavuša s Reedusom, koji je javnosti poznatiji po ulozi u seriji ‘Walking Dead’, vezu je započela 2015., a posljednjih godinu dana sve se češće mogu vidjeti zajedno na javnim događanjima.

Diane  još uvijek nije službeno potvrdila da je u drugom stanju, ali kao mjeseci prolaze sve joj je teže sakriti trudnički trbuščić koji je sada u uskom sportskom izdanju došao do izražaja.

Nagađanja kako holivudska glumica očekuje dijete, krenula su krajem maja, a sada je Diane Kruger snimljena u pravom trudničkom izdanju. Obučena u crnu trenerku i sportsku usku majicu, poznata Njemica nije uspjela sakriti trudnički trbuščić koji je mjesecima vješto prikrivala širokim haljinama.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti