Pippa Middleton odbrojava do poroda, a jednu stvar je napravila po uzoru na sestru Kate

Piše: Redakcija

Uskoro će još jedna beba stići u britansku kraljevsku porodicu u kojoj se ove godine događa pravi baby boom.

Prvo je u aprilu na svijet stigao princ Louis, treće dijete princa Williama i Kate Middleton, zatim je Zara Tindall u lipnju rodila kćerku Lenu Elizabeth, a sljedeća na redu je Pippa Middleton.

Mlađa sestra vojvotkinje od Cambridgea će svoje prvo dijete roditi u oktobru, a iako se tačan datum poroda ne zna, nagađa se da bi to moglo biti oko 12. oktobra, kada je vjenčanje princeze Eugenie. Upravo zato Kate još uvijek nije potvrdila svoj dolazak na vjenčanje jer želi biti uz sestru kada rodi.

A da su Kate i Pippa jako bliske, govori i podatak da Pippa po uzoru na Kate ne želi znati spol svog djeteta sve do njegovog rođenja. To je u jednoj emisiji otkrio njen zet Spencer Matthews.

Ipak, Pippa nije baš u svemu ‘slijedila’ sestru pa tako, srećom, nije imala mučnine zbog kojih je Kate bila i hospitalizirana.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti