Shauna Sexton: Manekenka oštro odgovorila na optužbe da je kriva za stanje Bena Afflecka

Piše: Redakcija

Holivudski glumac Ben Affleck prošle je sedmice ponovo krenuo na liječenje od alkoholizma, a pomoć mu je pružila Jennifer Garner s kojom ima troje djece. Iako je u to vrijeme prekinuo jednogodišnju vezu s djevojkom Linsday Shookus, fanovi za njegovo stanje krive 22-godišnju Playboy manekenku Shaune Sexton koja je s glumcem bila vikend prije odlaska na rehabilitaciju. No, mladoj manekenki nije trebalo dugo da odgovori na ove optužbe. 

– Nevjerovatno je da nečije jadne odluke svaljujete na osobu koja nema nikakve veze s njima. Samo da se zna, nikada nisam pila u njegovoj blizini niti s njim. Imam nevjerovatno poštovanje prema ljudima koji su dovoljno odrasli da priznaju da trebaju popraviti neke stvari u svom životu. Ben je odrastao čovjek. On sam donosi odluke, a optuživati 22-godišnjakinju da je zbog nje neko već treći put završio na rehabilitaciji je smiješno – poručila je ona.

S druge strane, Ben ovu situaciju nije komentarisao, a u javnosti se, preko prijatelja,  oglasio samo s riječima da zbog djece želi biti bolja osoba. 

– Ben želi biti bolja osoba za svoju porodicu.  Prošle godine Jen je postavila određena pravila koja ga u tome podstiču.  Ona je njegov anđeo čuvar. Ona mu jedina može pomoći –  izjavio je izvor blizak bivšim supružnicima za Daily Mirror. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti