Jelena Veljača: Emotivna poruka upućena roditeljima

Piše: Redakcija

Poznata hrvatska glumica, s trenutnom adresom u Beogradu, Jelena Veljača, na društvenim mrežama gotovo svakodnevno dijeli momente iz svog privatnog života. Posljednja u nizu objava je ona kojom je Jelena mami Grozdani i ocu Ivici čestitala 39. godišnjicu braka, a poruka koju je napisala razniježila je njene fanove. 

– Danas sam sa svojim roditeljima slavila 39 godina braka, pa moram postaviti još jednu sliku s njihovog vjenčanja. Nije što su moji, nego što sam ja njihova – napisala je ona. 

No, uz emotivnu poruku fanovi nisu mogli, a da ne primjete vjenčanicu Jelenine mame koja neodoljivo podsjeća na modele haljina koji se i danas nose. Naime, riječ je o modelu s resama, a poznata glumica je ispod fotografije prokomentarisala i to da joj je izuzetno žao što ne može stati u maminu haljinu.

Pogledajte kako je njena majka izgledala. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti