Rođendanska zabava: Madonnin sin u kombinaciji koja bode oči

Piše: Redakcija

Trinaest mu je godina tek, a već je toliki fan brenda Gucci da baš sve na njemu nosi njihov potpis – Madonnin sin David želi postati fudbaler, no ako u tome ne uspije možda se ostvari kao stilist…

Kraljica popa Madonna nije željela izostaviti 13. rođendan usvojenog sina Davida, a koji je s njom otkako je imao samo 13 mjeseci. Tada 32-godišnji Yohane Banda, otac dječaka koji je mjesečno zarađivao nekoliko funti uzgajajući krompir i luk u siromašnom afričkom selu kazao je da je presretan što će mu sin živjeti u blagostanju koje mu on ne bi mogao pružiti.

Kako danas izgleda njegovo blagostanje jasno je iz pogleda na slavljeničku fotografiju Davida koji je od glave do pete obučen u Gucci. Trenerka, gumene papuče i ruksak u vrijednosti oko 8 hiljada KM, a u njegov se slavljenički stil uklopila i slavna majka koja je bila glavna zvijezda večeri u haljini koju je donijela s jednog od putovanja u Afriku.

Uz biološku kćerku Lourdes i sina Rocca, kojeg je dobila u braku s rediteljem Guy Ritchiejem, Madonna je u afričkoj državi Malawi posvojila dječaka Davida Bandu 2006., a tri godine kasnije Mercy James.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti