Mirka Vasiljević: Kada vidim kakvu organizaciju zahtijeva vjenčanje, ne mili mi se da to uradim

Piše: Redakcija

Nakon devetogodišnje veze s fudbalerom Vujadinom Savićem, glumica Mirka Vasiljević bi uskoro trebala stati pred matičara. Par ima troje djece, sinove Andreja i Mihajla i kćerku Adrijanu.

– Kada vidim kakvu organizaciju zahtijeva vjenčanje, prosto mi se ne mili to da uradim. Ali što duže čekamo, lista zvanica se povećava, tako da bi bilo bolje za Vujadina i mene da to obavimo što prije. Ako sačekamo još koju godinu, plašim se da nećemo moći da nađemo adekvatan prostor za našu svadbu. Vujadin i ja ćemo morati da napravimo nešto onako veliko kao Karići. Dugo smo zajedno i imamo dosta zajedničkih prijatelja koje smo upoznali dok smo živjeli u inostranstvu. Imali bismo najmanje 100-200 zvanica, a to zahtijeva lijep prostor – kaže glumica.

View this post on Instagram

🤙🏻🤙🏻🤙🏻

A post shared by Vujadin Savic (@savicvujadin) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti