Novosti

Jovana Joksimović pravo iznenađenje u jutarnjem programu

Nakon što je odmarala od posla dva mjeseca, Jovana Joksimović se ponovo našla pred malim ekranima. Bila je pravo osvježenje u jutarnjem programu, što znači da joj je odmor itekako prijao. Da su ona i njen voditeljski partner imali pravu dobrodošlicu, pokazuje i snimak na kojem se vidi koliko su im se obradovali.

U julu su Željko i Jovana Joksimović iskoristili odmor da odu u Grčku. Ovo je bio prvi put isplaniran s blizankinjama Anom i Srnom, ali i prvi problemi.

 – Jovana i Željko su odlučili da ove godine odmor provedu u Grčkoj, gdje imaju svoj stan u luksuznom dijelu Atine, ali nisu ni slutili kakav peh će da im se desi. Kako bi što prije stigli do željene destinacije, odlučili su se da putuju avionom. Ovo je prvi put da su blizankinje poveli na putovanje, njih dvije još nemaju ni godinu, pa im je pritisak zbog toga bio veći kako će sve to podnijeti. Sve su do detalja isplanirali, ali opet, na početku ništa nije išlo kako su planirali. Nakon što su se iskrcali u Atini, čekali su da uzmu prtljag, no nije ga bilo. Jovani su objasnili da su se svi njihovi koferi zagubili, uključujući i one u kojima su bile stvari za djecu – kaže izvor za Blic.