Novi dizajnerski promašaj: Kanye West predstavio džinovske papuče

Piše: Redakcija

 

Američki reper Kanye West već se nekoliko puta oprobao u dizajnerskom poslu, a posljednji modni projekt u nizu su divovske papuče kojima većina ljudi nije bila oduševljena. Naime, nakon  što je Kanye podijelio njihovu fotografiju  na Twitteru, ovu društvenu mrežu preplavili su negativni komentari.

– Ovo ‘‘remek-djelo’’ ima najmanje sedam centimetara sa svake strane i debeli sloj koji vas razdvaja od  surove i odvratne zemlje – bio je samo jedan od komentara modnih kritičara. 

No, ovo nije prvi put da fanovi repera ismijavaju zbog njegovih dizajnerskih istupa. Naime, on je prije nekoliko mjesecui  kreirao Yeezy papuče za sve muškarce koji ne vole sandale, a ne žele izgledati neozbiljno u japankama. Papuče su dosta slične kroksicama, a ovaj njegov model su mnogi uporedili s plavim gumenim bombonama. 

https://twitter.com/kanyewest/status/987087935978614785

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti