Bivši dečko Kylie Jenner: Ja sam zaslužan za njen ogromni uspjeh

Piše: Redakcija

Kylie Jenner i reper Tyga upoznali su se 2014., a ubrzo nakon toga su i prohodali. Dva puta su prekidali vezu koja je onda i službeno završila 2017. godine.  Nedugo nakon je Kylie krenula u ljubavne avanture sa sadašnjim dečkom Travisom Scottom s kojim je prije nekoliko mjeseci dobila kćerkicu Stormi. 

No, Tyga nedavno je za vrijeme emisije “Queen Radio” koju vodi Nicki Minaj izjavio kako je upravo on zaslužan za ogroman uspjeh koji je Kylie u međuvremenu ostvarila. 

Također, dodao je kako je to opće poznata stvar te kako svi koji nisu primijetili, trebaju pogledati Kylie prije i poslije veze s njim.

– Ona ja oduvijek imala svoju platformu, njoj je sudbina da bude tu gdje jest. No, kada sam ja ušao u njen život, mnogo sam toga sugerirao: “Trebala bi učiniti ovo, trebala bi započeti ono, trebala bi ovako promijeniti svoju kosu – priznao je Tyga. 

Čak je rekao kako je on bio taj koji je pomogao Kylie izabrati ime i boju svoje prve kolekcije ruževa.

– Mnogo je tu stvari, a ljudi sad vide šta se dešava. Bog će mi vratiti to jednog dana… – zaključio je. 

Kylie je nakon prekida priznala kako se nikakva teška svađa nije među njima dogodila, već su jednostavno dogovorili kako je odluka o razdvajanju najpametnija.

– Tyga i ja ćemo zauvijek uvijek imati tu neku poveznicu među nama. No, tada sam bila jednostavno veoma mlada -rekla je tada.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti