Claire Danes i Hugh Dancy dobili sina: Biti majka je izuzetno teška i izazovna uloga

Piše: Redakcija

Poznati glumački par Claire Danes i Hugh Dancy jučer su dobili sina. Naime, kako pišu strani mediji, glumica je rodila  u New Yorku, a vijest da čeka svoje drugo dijete Claire je potvrdila u aprilu ove godine. 

– Da, trudna sam, sada već u drugom tromjesečju – rekla je ona u jednom od intervjua.

Podsjećamo,  poznati par već ima 5-godišnjeg sina Cyrusa, a ponosna majka je nedavno govorila o izazovima koje majčinstvo sa sobom nosi.

– Biti majka je izuzetno teška i izazovna uloga, no svi osjećamo pritisak da o tome moramo pričati samo u romantičnim superlativima, a to većinom nije tako. Zamjeravamo sebi puno toga i osjećamo tjeskobu jer smo pomalo zarobljeni tom ulogom i odgovornošću koja dolazi uz nju. Najteže je što nema dugmeta da se isključite ni na trenutak. Dugo mi je trebalo da se naviknem na to. Djeca su na početku kao koale, samo se žele držati za nekoga – rekla je Claire.

Image result for Claire Danes i Hugh Dancy

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti