Važno je prezivati se Beckham: Šesnaestogodišnji sin slavnog igrača već zarađuje milione

Piše: Redakcija

S procijenjenim bogatstvom na oko 500 miliona funti, David i Victoria Beckham lične brendove pretvorili su u mašinu za pravljenje para.

David (43) i Victoria (44) neće biti na čelu brenda Beckham zauvijek, piše The Sun.

No, neće ih naslijediti najstariji sin Brooklyn – 19-godišnji wannabe fotograf – nego njegov mlađi brat Romeo, nasmijani perspektivni teniser koji danas slavi 16. rođendan, a veći je dio svog vijeka proživio pod svjetlima reflektora.

 

 

Ranije ove sedmice Romeo je snimljen dok mu je pjevao Elton John, koji mu je i kum, no za njega to je tek “jedan dan u uredu”. Naime, Romeo se pojavio na listi najbolje odjevenih muških osoba GQ-a – s osam godina.

-Nema puno 16-godišnjaka koji rođendan proslave na jahti s Eltonom Johnom i Davidom Furnishom-rekao je osnivač jedne PR kompanije za The Sun.

-Romeo je izložen kamerama od rođenja, a prirodno je nadaren dobrim izgledom i sjajnim stilom”, Većinu onoga što je postigao napravio je sam te je prikupio svoju lojalnu bazu fanova. Talentiran je na nekoliko područja, dodao je Andrew Bloch.

Kad je imao samo 12 godina, Romeo je potpisao ugovor za modeling agenciju, a ubrzo nakon toga, uz pomoć bivšeg menadžera Spice Girlsa Simona Fullera, dobio je i prvu ulogu, u reklamnom spotu za Burberry.

Pojavio se u božićnoj reklami, a snimka je bila jedan od većih YouTube hitova u Britaniji te godine.

-Romeo dolazi s prednošću svog prezimena, i to je već pozitivno. No, ako predstavljate brend, nije dovoljno samo biti poznat- rekao je Andrew.

PR stručnjaka Andrewa Blocha Romeova popularnost ne čudi – i procjenjuje da će mlada zvijezda “hladno” zaraditi nekoliko miliona funti ove godine.

-Ima čist imidž i dječački dobar izgled i to iskorištava. Imati talente na više područja jako je pozitivno za brendove. Otvara se širem spektru potencijalnih sponzora- kaže Bloch.

Osim Brooklyna i Romea, Beckhamovi imaju još dvoje djece, najmlađeg sina Cruza (13) i kćer Harper (7).

Pročitajte još