Djevojka iz publike ukrala show na koncertu Taylor Swift u Chicagu

Piše: Redakcija

Fanovi Taylor Swift oduvijek su znali da pjesma “All Too Well” ima posebno mjesto u njenom srcu. Američki mediji prenose kako je značenje pjesme zauvijek promijenjeno nakon reakcije obožavateljke koja je iz publike na koncertu u Chicagu nasmijala i samu Swift.

Taylor je prije nego što će otpjevati baladu, za koju je rekla da je najteža pjesma na albumu “Good Morning America”, kazala kako joj je s vremenom sve lakše izvoditi ovu pjesmu uživo.

Samo nekoliko minuta nakon što je zapjevala pjesmu, svu pažnju na sebe privukla je jedna djevojka iz publike koja je na sav glas pjevala pjesmu “All Too Now”. Djevojk, čije je ime Tony, bila je toliko glasna da je privukla pažnju svih na koncertu pa tako i same Taylor Swift.

Kamera je zumirala Tony u trenutku dok iz sve glasa pjeva “all, all, all” toliko glasno da je nadjačala čak i poznatu pjevačicu. Taylor se nasmiješila i odmahnula glavom, a okupljeni fanovi aplauzom su podržali Tony.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti