Otkrivena tajna: Princa Georgea će ipak čuvati Španjolka

Piše: Redakcija

Hello! magazin došao je do informacije ko je nova dadilja sina Kate Middleton i princa Williama. Radi se o Španjolki u tridesetim godinama koja u Velikoj Britaniji živi već 20 godina.

Do sada je radila u aristokratskim porodicama kao dadilja, a izvori govore kako živi za svoj posao. Novu dadilju Kate i William primili su 6. marta prije nego su otišli na drugi medeni mjesec.

Michael i Carole Middelton, roditelji Kate Middleton, pomažu novoj dadilji oko malenog Georgea, otkriva “USWeekly”. Dadilja bi se u javnosti trebala pojaviti sljedećeg mjeseca kada će Kate i William biti u službenoj posjeti Australiji i Novom Zelandu. Princa Georgea do sada je čuvala Jessie Webb, koja je bila dadilja prinčevima Williamu i Harryju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti