U čast slavnog oca: Djeca Michaela Jacksona proslavila njegov rođendan

Piše: Redakcija

Kralj popa, poznati pjevač Michael Jackson preminuo je prije više od devet godina, a njegova djeca Paris i Prince jučer su prisustvovali svečanosti povodom njegovog  60. rođendana u Mandalay Bay Resortu u Las Vegasu. Iako su mnogi mislili da se njih dvoje ne slažu, njihovo ponašanje na crvenom tepihu pokazalo je da nije tako.

Oni su održali zajednički govor koji je posvećen njihovom preminulom ocu.

– Inspirirajuće je to što smo danas ovdje. Naš otac je bio kralj popa i postigao je toliko toga. Učinuo je puno za muzičku indsutriju, a pokazao je i puno saosjećanja prema onima kojima je pomoć trebala. Uvijek je pokazivao svoju humanitarnu stranu – rekao je Prince. 

Michaelovoj djeci je u skladu s tim dodijeljena nagrada od strane dobrotvorne organizacije Elizabeth Taylor za borbu protiv AIDS-a. 

https://www.instagram.com/p/BnFuwMNn9u5/?hl=en&tagged=princejackson

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti