Mel B demantuje da se liječi od alkoholizma: Samo sam pod stresom

Piše: Redakcija

Mel B je demantovala da je na klinici za odvikavanje od alkohola i seksa. Ona kaže da je trenutno da terapijama koje liječe stres izazvan traumama, iako je u saopćenju navela da ima i problema sa zavisnošću.

– Malo je nespretno sve napisano. Na terapiji sam otkako je mom ocu dijagnostikovan rak prije devet godina. Moja terapija mijenjala se vremenom, jer sam bila u veoma stresnoj vezi, o čemu možete da pročitate u mojoj knjizi – ispričala je ona u jednoj TV emisiji.

– Prolazim kroz mnoge probleme, ali nisam alkoholičar. Nisam zavisnica od seksa – bila je jasna Mel, koja je dodala da je njen brak ostavio posljedice na njenu psihu.

– Deset godina sam bila s osobom u vezi koja je bila intenzivna i stresna. Morala sam na neki način da olakšam bol – kazala je.

U originalnom saopćenju, koje je objavio britanski tablodi The Sun, Mel B je ispričala da je zbog stresnog života morala da se okrene spavaćoj sobi i alkoholu.

– U knjizi iskreno pričam o tome kako sam pila alkohol, ne bi li bol nestao. Ali, problem nikada nije bio ni seks, ni alkohol – dodala je nekadašnja Spajsica.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti