Novosti

Maja Šuput priznala šta nikada ne bi uradila

 
Pjevačica Maja Šuput upoznala je svoju najveću obožavateljku, koja prati njen radi još od djetinjstva. Daniela Perić je prvu tetovažu istetovirala još u tinejdžerskim danima, a iako ju je pjevačica pokušala odgovoriti od te ideje, Daniela nije odustala, te je istetovirala datum njenog rođenja na vrat. Drugu tetovažu “Maja” stavila je na ruku, a stihove pjesme “Dvije lude” tetovirala je na stomak. O trećoj i četvrtoj tetovaži Daniela nije niti obavijestila pjevačicu, ali je na izradi najnovije tetovaže prisustvovala i sama Maja. Za Story. hr ispričala je kako se osjeća povodom ove velike geste.
 
– Daniela je prekrasna djevojka koja prati moj bend i mene još od malena. Na koncertima sam shvatila kako se radi o zaista vjernoj obožavateljici, a ne o nekom ludom fanu. Ona je sada već postala dio ekipe i druži se s nama u backstageu. Za prvu tetovažu sam je pokušala odgovoriti, ali se ona nije dala, već sam s drugom tetovažom shvatila u kojem to smjeru ide i zaista mi je velika čast. Moji fanovi su zaista divni. Često me čekaju ispred hotela ili kuće, a dobivam i razne poklone kao što su medvjedići, čokolade, cvijeće i uvijek me iznova razvesele – kazala je Maja, te otkrila šta ona nikada ne bi uradila.
 
– Nikada se ne bih tetovirala! Užasavam se bilo kakvih igala i stvarno se nikada ne bih mogla odlučiti na tetoviranje, pa i kada je riječ o imenu mog zaručnika, Nenada – kazala je Maja.