Maja Šuput priznala šta nikada ne bi uradila

Piše: Redakcija
 
Pjevačica Maja Šuput upoznala je svoju najveću obožavateljku, koja prati njen radi još od djetinjstva. Daniela Perić je prvu tetovažu istetovirala još u tinejdžerskim danima, a iako ju je pjevačica pokušala odgovoriti od te ideje, Daniela nije odustala, te je istetovirala datum njenog rođenja na vrat. Drugu tetovažu “Maja” stavila je na ruku, a stihove pjesme “Dvije lude” tetovirala je na stomak. O trećoj i četvrtoj tetovaži Daniela nije niti obavijestila pjevačicu, ali je na izradi najnovije tetovaže prisustvovala i sama Maja. Za Story. hr ispričala je kako se osjeća povodom ove velike geste.
 
– Daniela je prekrasna djevojka koja prati moj bend i mene još od malena. Na koncertima sam shvatila kako se radi o zaista vjernoj obožavateljici, a ne o nekom ludom fanu. Ona je sada već postala dio ekipe i druži se s nama u backstageu. Za prvu tetovažu sam je pokušala odgovoriti, ali se ona nije dala, već sam s drugom tetovažom shvatila u kojem to smjeru ide i zaista mi je velika čast. Moji fanovi su zaista divni. Često me čekaju ispred hotela ili kuće, a dobivam i razne poklone kao što su medvjedići, čokolade, cvijeće i uvijek me iznova razvesele – kazala je Maja, te otkrila šta ona nikada ne bi uradila.
 
– Nikada se ne bih tetovirala! Užasavam se bilo kakvih igala i stvarno se nikada ne bih mogla odlučiti na tetoviranje, pa i kada je riječ o imenu mog zaručnika, Nenada – kazala je Maja.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti