Kako zvuči kada Novak i Jelena Đoković zapjevaju Oliverov hit

Piše: Redakcija

Novak Đoković pokazao je fanovima kako provodi slobodno vrijeme sa suprugom Jelenom i tom pilikom dao doznanja da je velik obožavatelj nedavno preminule pjevačke legende, Olivera Dragojevića.

Srbijanski teniser Novak Đoković na svom je službenom Facebook profilu objavio video na kojem sa suprugom Jelenom Đoković pjeva popularnu pjesmu Olivera Dragojevića ‘Trag u beskraju’.

Par se očito odlučio malo razveseliti i odmoriti uz muziku nakon napornog radnog dana koji kod Novaka uključuje nekoliko treninga.

https://www.facebook.com/djokovic.official/videos/528714094239945/

No u komentarima ispod objave obožavatelji nisu ostali oduševljeni Đokovićevom izvedbom te su zaključili kako se ne bi previše proslavio da je umjesto sportskim, krenuo muzičkim vodama.

Da je toga itekako svjestan i sam teniser, dalo se naslutiti njegovim riječima ispod videa: ‘Pokrijte uši’.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti