Željko Joksimović danas priča neku drugu priču: Nikada više ne bih učestvovao na Evroviziji, to je namješteno

Piše: Redakcija

Pjevač Željko Joksimović nedavno je na jednom događaju govorio o budućim planovima, ističući da Evrovizija nije u njegovoj viziji.

Joksimović tvrdi da da Evrovizija nije na njegovoj listi prioriteta, te da će se u bliskoj budućnosti posvetiti snimanju dva filma. Jedan biće posvećen legendarnom pjevaču Tomi Zdravkoviću, a drugi o historiji grada Leskovca.

Željko Joksimović u svijetu filma je zaista novost, no novost je i njegov rezerviran stav prema Eurosongu, festivalu za koji je bio veoma  vezan i kao učesnik i kao autor. Za razliku od ranijih godina, Joksimović danas nema mnogo lijepih riječi za najstariji i najpoznatiji evropski festival lakih nota.

– Nikada više ne bih učestvovao na Evroviziji kao izvođač. Pa to je namješteno, zar ne? kaže popularni pjevač i kompozitor, prenosi CDM.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti