Dirljiv trenutak 101-godišnjeg Kirka Douglasa: Nježna igra s praunukom

Piše: Redakcija

Legendarni glumac uživa vrijeme provoditi s porodicom, a najviše s najmlađom članicom. Kako izgledaju njihova druženja otkrio je unuk Kirka Douglasa, Cameron koji je s fanove oduševio najnovijom fotografijom.

Sin Michaela Douglasa i filmske producentice Diandre Luker, 39-godišnji Cameron Douglas, objavio je na svom Instagram profilu crno-bijelu fotografiju, 8-mjesečne djevojčice koju je dobio s djevojkom Viviane Thibes koja sjedi na pradjedovim nogama, dok Kirk Douglas, koji nosi sunčane naočale, s mnogo  ljubavi i nježnosti gleda u nju.

View this post on Instagram

LOVE

A post shared by Cameron Douglas (@cameronmorrelldouglas) on

Brojni fanovi oduševljeni su fotografijom i poručuju kako je je divno vidjeti ovakav trenutak. Cameron je najstariji Kirkov unuk, a bavi se glumom poput oca i pradjeda. Snimio je manje uspješne filmove ‘Loaded’, ‘The Perfect Beat’, ‘Adam and Eve’ i ‘It Runs in the Family’.

Kirk Douglas u decembru je proslavio 101. rođendan, a isti mjesec je postao pradjed. Djevojčica je dobila je ime Izzy po njemu budući se rodio kao Issur Danielovitch. Njegovi roditelji su bili Židovi koji su se preselili iz današnje Bjelorusije u New York.

View this post on Instagram

Words cannot express…. #Powerful #Bloodline

A post shared by Cameron Douglas (@cameronmorrelldouglas) on

Kirk osim najpoznatijeg Michaela ima 70-godišnjeg sina i 62-godišnjeg Petera Vincenta koji su reditelji, a imao je i sina Erica koji se u 46. slučajno predozirao lijekovima.

Pročitajte još