Ivica Kostelić pokazao zašto će sinovi krenuti njegovim stopama

Piše: Redakcija

I dok se neki mališani još uvijek brčkaju i kupaju na Jadranu, sinovi Hrvatskog skijaša Ivice Kostelića spremaju se za zimu i novu skijašku sezonu kojoj se neizmjerno vesele

Iako svoje preslatke nasljednike rijetko izlaže medijima, ponekad putem društvenih mreža Ivica Kostelić pokaže djelić intime.

Tako je ovih dana pokazao kako se njegov četverogodišnji sin Ivan te dvije godine mlađi Leon usred ljeta spremaju za zimske radosti i skijanje.

U Instagram objavi koja je oduševila mnoštvo obožavatelja, skijaški nasljednici poziraju u identičnoj garderobi i to na skijama i u pancericama. U njihovoj pozadini vide se brojni trofeji koje je njihov otac osvojio tokom sportske karijere.

View this post on Instagram

Winter is coming soon ⛷☺

A post shared by Ivica Kostelic (@ivicakostelic) on

Inače, Kostelić je svoje sinove počeo učiti skijati odmah nakon što su prohodali, a tome se sigurno iznimno veselila i njihova majka, Islanđanka Elin Kostelić.

Bivša skijašica jednom je prilikom progovorila o porodičnoj idili koju grade u Hrvatskoj i kako namjeravaju odgojiti svoje mališane.

– Mi smo stalno vani, na Sljemenu, u Maksimiru, Na Bundeku ili Jarunu… I nema veze je li kiša ili jako Sunce, obojica obožavaju juriti po prirodi, a Ivan posebno voli trčati. Od kada su se rodili mislim da smo svaki dan vani, na zraku i u prirodi. Ako su oni suhi i ako im je ugodno nema razloga da nismo vani i po najjačoj kiši. Evo, baš smo neki dan bili vani po pljusku i doduše, neki su nas ljudi malo čudnije gledali, no na to se ne obaziremo jer smo svi najsretniji kada smo vani – ispričala je za magazine Story lijepa sportašica koja je osvojila srce Ivice Kostelića.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti