Danijela Dvornik napokon otkrila svoj ljubavni status

Piše: Redakcija

O ljubavnom životu Danijele Dvornik nakon smrti supruga Dine Dvornika spekuliralo se već nekoliko puta. Osim toga pričalo se da ljubi 20-godina mlađeg advokata, no Danijela nikada nije javno htjela potvrditi postoji li u njenom životu neko poseban, a sada je i to razjasnila

Da ni nakon smrti voljenog supruga Dine, Danijela Dvornik nije prestala vjerovati u ljubav, dala je do znanja nekoliko puta.

– Ljubav je ono što me pokreće. Jednom kad upoznaš sva lica ljubavi, kad je primiš i daruješ, kad se opiješ njenom ljepotom, ne možeš bez nje, a ona ima bezbroj oblika, lica, boja i mirisa, ona je esencija našeg života. Užasno je živjeti na ovom svijetu bez te spoznaje. Ljubav je svuda oko nas, a ponekad je ne vidimo, ne primjećujemo i zanemarujemo… – pisala je prije nekoliko godina poznata Dalmatinka za koju se nagađalo da je bila u vezi s mlađanim advokatom.

Osim toga Danijela se potpuno posvetila svom izgledu na kojem je naporno radila. Izgubila je nekoliko kilograma i poradila na imidžu, zbog čega su mnogi mislili da je zaljubljena do ušiju.

O temi svog ljubavnog statusa odlučila je progovoriti sama blogerica koja je putem Instagrama poručila: ‘Ljubavni status: Spavam u svom krevetu dijagonalno’.

Time je 51-godišnjakinja jasno dala do znanja kako u njenom životu trenutno ipak ne postoji muškarac koji će zamijeniti njenu veliku ljubav, kralja funka, Dinu Dvornika.

Osim toga Danijela se ovom objavom našalila kako će se nakon nekoliko sedmica čuvanja unučice Balie Dee, napokon odmoriti i naspavati.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti