Progovorio i diler: Nada se da je Demi Lovato dobro i poručuje da nikoga nije htio povrijediti

Piše: Redakcija

Čovjek koji je pjevačici Demi Lovato (25)  nabavljao  drogu, Brandon Johnson, progovorio je o njenom predoziranju. Demi je potaknula njihov susret 24. jula tako što mu je poslala poruku u četiri ujutro nakon koje su se družili, prenosi TMZ.

– Imala je duge i stresne dane, pa se htjela opustiti. Sto posto je znala što uzima. Shvatila je u potpunosti – rekao je Brandon.

Rekao da su svojevoljno uzimali jače droge prije nego se “razboljela”. 

Nije bio precizan koja je droga bila u pitanju, a kada su ga pitali što je bilo u njoj, rekao je da ne zna od čega se sastojala. Međutim, iz prijašnjih izvještaja poznato je da su uzeli oksikodon pomiješan s fentanilom koji je često koban. Brandon dodaje da se, nažalost, pjevačica onesvijestila iako je bila u dobrom stanju prije nego  što je on otišao.

– Dok sam bio s njom, bila je dobro. Kada sam došao bila je malo pijana, ali ništa neobično. Nakon što sam otišao, ona je zaspala. Onesvijestila se kad je već bilo oko 7 ili 8 sati ujutro – rekao je Brandon. 

Demi je pronašla asistentica nešto poslije 11 sati ujutro. Hitna pomoć je požurila do njenog doma i odvela je u bolnicu gdje se liječila dvije sedmice. Zatim je otišla u kliniku za rehabilitaciju. 

– To je njoj bio “poziv za buđenje” koji je otvorio i moje oči. Droga je zabavna, ali može biti i štetna. Ne bih volio povrijediti nekoga. Nadam se da je Demi dobro – rekao je Johnson. 

Nakon predoziranja, Demi se obratila svojim obožavateljima putem društvenih mreža gdje im se zahvalila što su bili uz nju. 

– Vaše pozitivne misli i molitve su me pomogle usmjeriti kroz ovo teško vrijeme – rekla je pjevačica.

Pročitajte još