Maura Tierney: Poznata glumica povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi

Piše: Redakcija

Poznata glumica Maura Tierney, koja se proslavila ulogom u seriji ”Hitna služba”,  doživjela je saobraćajnu nezgodnu. Tačnije, glumica je vozila bicikl po ulici kada je  naišao  automobil te je zakačio za zadnji točak i oborio na cestu. Kako su prenijeli prisutni, glumica je ležala na cesti i žalila se na bolove, sve dok nije stiglo vozilo hitne pomoći. 

Vozač koji prouzrokovao nezgodu ostao je na mjestu događaja i sačekao policiju, a još uvijek nije poznato da li će ga Maura tužiti zbog ovoga, kao ni to koliko su njene povrede ozbiljne.

Podsjećamo, Maura je u seriji “Hitna služba”, glumila je doktoricu Abby Lockhart koja je bila supruga Luke Kovača, kojeg je glumio Goran Višnjić. 

Image result for Maura Tierney and goran višnjić

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti