Video: Liam Gallagher fizički nasrnuo na djevojku

Piše: Redakcija

Nakon što je Liam Gallagher optužen za nasilje u porodici, pojavile su se i snimke s mjesta događaja gdje bivši pjevač Oasisa napada svoju djevojku Debbie. Naime, zaštitar u hotelu Chiltern Firehouse u kojem redovno odsjedaju poznate osobe, svjedočio je napadu pjevača.

– Kada sam sišao niz stepenice, vidio sam kako ju je Liam zgrabio za vrat. Stigao sam u koridor i viknuo “Liam!”, tada ju je pustio i otpratio sam ga u dvorište. Razgovarali smo na izlazu i u principu je rekao da je sve njena krivica, te da je Debbie vještica, konstantno je to ponavljao. Bio sam zaista zabriut za sigurnost djevojke. Plakala je i tresla se –  ispričao je zaštitar Max za The Sun, a njegovu priču potvrđuju i snimke iz hodnika hotela koje su zabilježile trenutak u kojem Liam poseže za vratom Debbie. No, čak i nakon što je snimka dospjela u javnost, Debbie je stala u odbranu muzičara i rekla je kako su bili pijani i zezali se.

Video snimak pogledajte ovdje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti