Vesna Dragojević progovorila o posljednjim danima Oliverovog života: Puštali smo mu pjesme koje je volio slušati

Piše: Redakcija

Smrt Olivera Dragojevića cijeli Region je rastužila, a njegova supruga Vesna, te njegova djeca, zasigurno najteže podnose njegov odlazak.

Za dva dana navršava se mjesec dana od smrti pjevača, no iako je porodica bila spremna na najgore teško im se oprostiti od voljenog Olivera. Supruga je sada i progovorila o tome, zasigurno jednom od najtežih trenutaka u životu.

– Niko nikad nije nešto rekao pa onda umro. Čovjek se gasi. Eto tako je. Oproštaj ne postoji. On zadnja tri, četiri dana nije govorio, samo je spavao. On je bio optimističan do kraja. Po cijeli dan smo bili s njim u bolnici. Kuhala sam mu ručak i davala jesti. To je sve što smo mogli napraviti. Puštali smo mu pjesme koje je volio slušati. Ponašali smo se kao da se ništa neće dogoditi. Bilo je malo bolje pa malo lošije. Nismo mi njemu pričali: Sad je gotovo. O čemu pričati? Složna smo familija, nema svađanja. Ostali smo bez ikakvih repova i dugova, sve nam je u redu. On je bio miran. On zna da smo mi dobro – kazala je Vesna za 24 sata.

Oliver je izgubio bitku nakon godinu dana borbe sa zloćudnim tumorom na plućima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti