Jelena Veljača pronašla novo društvo

Piše: Redakcija

Glumica Jelena Veljača nedavno je zbog posla bila primorana preseliti se u Beograd s kćerkom Lenom i uskoro bivšim suprugom Draženom Čučekom. Jelena se od samog početka odlično snalazi u novoj sredini. Ovog puta je dokaz tome njeno novo društvo. Iako su se mnogi iznenadili, glumica se našla u društvu jedne od najuspješnijih manekenki, Sofije Milošević. Sudeći po osmjesima koje razmjenjuju, lako je zaključiti da su se odlično zabavljale.

– Sofija, pogledaj koliko je još jutarnjih kafica ispred nas – napisala je jelena u opisu fotografije koju je objavila na svom Instagram profilu.

Osim Jelene, u novom gradu odlično se snalazi i njena kćerka Lena koja je nedavno krenula u dječiji vrtić u Beogradu, a dobila je i ulogu u seriji “Pogrešan čovjek” na kojoj Jelena radi kao kreativni producent, a Dražen kao glumac. Iako su tek najavili razvod, još uvijek odlično funkcioniraju i oboje učestvuju ravnopravno u odgoju Lene.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti