Zgodna žena voli ležerne modne kombinacije: Julia Roberts rado šeta u trenerkama

Piše: Redakcija

 Julia Roberts rijetko kad pojavljuje se u javnosti, a kada to i čini obično je riječ o obavljanju neke svakodnevne aktivnosti sa svojom djecom.

Ponosna majka 13-godišnjih blizanaca Hazel i Phinnaeusa, te dvije godine mlađeg Henryja uživa u provođenju svog slobodnog vremena sa svojom djecom.

Ne čudi stoga što je snimljena ispred šoping centra Cross Creek u Malibuu, upravo sa starijim sinom nakon kupovine sportske odjeće.

Ljepotica od pedeset godina koja se proslavila ulogom Vivienne u filmu Zgodna žena i sam je bila obučena u vrlo ležernu kombinaciju.

Crvenu trenerku brenda Adidas koji je vrlo popularan i u kod nas, sparila je s bijelim T-shirtom te bijelo-crvenom vestom, a kombinaciju zaokružila patikama te predimenzioniranim sunčanim naočalama, piše Zadovoljna.hr.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti