Novosti

Da li je ovo najrazmaženija bogatašica na svijetu?

Irene Belenova (20) objavila je na Instagramu da je iskukala od svog djeda, ruskog tajkuna, milione kako bi se udala, samo da bi napravila bivšeg dečka ljubomornim!

– Udala sam se samo da bih razbijesnila bivšeg. Sada smo ponovo zajedno. Sve u životu uspije – rekla je ona u videu koji je “zapalio” Internet.

Bogatašica je od dede, ruskog oligarha Valeriyja Kogana, izmolila skoro četiri miliona eura za glamurozno vjenčanje na kojem su pjevali Elton John i Mariah Carey!

Slikovni rezultat za Irene Belenova and daniel

I ona, i mladoženja Daniel Kenvey imali su samo 19 godina kada su u januaru prošle godine napravili “svadbu za pamćenje”.

Valeriy Kogan je “težak” oko dvije milijarde eura i djelimični je vlasnik moskovskog aerodroma Domodedovo. “Forbes” je svojevremeno prenio da se bavi nekretninama, ali i da nije dao nijedan jedini intervju u karijeri dugoj tri decenije.

Slikovni rezultat za Irene Belenova and daniel

Vjenčanje je održano u hotelu u Londonu, a ponosni deda je keširao dva miliona dolara Mariah Carey da dođe i otpjeva jednu pjesmu “We belong together”.

Samo je torta koštala 130.000 eura, dok nije poznato koliko je ponosni deda platio mladinu vjenčanicu brenda “Ralph&Russo”, među čijim su klijentkinjama Angelina Jolie i Beyonce.