Da li je ovo najrazmaženija bogatašica na svijetu?

Piše: Redakcija

Irene Belenova (20) objavila je na Instagramu da je iskukala od svog djeda, ruskog tajkuna, milione kako bi se udala, samo da bi napravila bivšeg dečka ljubomornim!

– Udala sam se samo da bih razbijesnila bivšeg. Sada smo ponovo zajedno. Sve u životu uspije – rekla je ona u videu koji je “zapalio” Internet.

Bogatašica je od dede, ruskog oligarha Valeriyja Kogana, izmolila skoro četiri miliona eura za glamurozno vjenčanje na kojem su pjevali Elton John i Mariah Carey!

Slikovni rezultat za Irene Belenova and daniel

I ona, i mladoženja Daniel Kenvey imali su samo 19 godina kada su u januaru prošle godine napravili “svadbu za pamćenje”.

Valeriy Kogan je “težak” oko dvije milijarde eura i djelimični je vlasnik moskovskog aerodroma Domodedovo. “Forbes” je svojevremeno prenio da se bavi nekretninama, ali i da nije dao nijedan jedini intervju u karijeri dugoj tri decenije.

Slikovni rezultat za Irene Belenova and daniel

Vjenčanje je održano u hotelu u Londonu, a ponosni deda je keširao dva miliona dolara Mariah Carey da dođe i otpjeva jednu pjesmu “We belong together”.

Samo je torta koštala 130.000 eura, dok nije poznato koliko je ponosni deda platio mladinu vjenčanicu brenda “Ralph&Russo”, među čijim su klijentkinjama Angelina Jolie i Beyonce.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti