Fanove izvlači iz depresije: Arnold Schwarzenegger nije samo Terminator, on je i odličan psiholog

Piše: Redakcija

Malo je poznato da Arnold Arnold Schwarzenegger  ima profil na Redditu putem kojeg objavljuje svoje mišljenje o različitim temama, od politike do filma.

Njegovi fanovi najviše cijene njegove savjete o bodibildingu i treninzima. Tako mu se jedan od fanova požalio da je depresivan i ima problema s motivacijom, pa ga je zamolio za podršku.

-Mjesecima sam depresivan i nisam mogao da treniram. Možete li mi, molim vas, reći da se dignem sa svoje lijene gu*ice i pokrenem. Kunem se da ću krenuti- napisao je on.

Arnoldov odgovor oduševio je ekipu na Redditu.

-Neću biti tako oštar prema tebi. Molim te, nemoj ni sam biti takav prema sebi. Svi se suočavamo s izazovima i neuspjesima. Ponekad je život kao trening, ali ključ je u tome da ustaneš. Samo se malo pokreni. Ustani iz kreveta i napravi nekoliko sklekova ili prošetaj. Samo uradi nešto. Korak po korak i nadam se da će ti biti bolje. Nemoj sebe optuživati, to je samo beskorisna priča koja ti ne pomaže da kreneš. Nemoj se plašiti da tražiš pomoć. Sretno- napisao mu je glumac.

Fan mu je zahvalio na podršci i poručio mu da će odmah krenuti na trening, a Arnold je rekao da je ponosan na njega i upitao ga kako je prošlo.

-Bio je težak trening, ali osjećao sam se odlično. Jedva čekam da to ponovim. Nakon tvoje motivacione poruke bio sam veseo i dao sam sve od sebe da tu pozitivnu energiju podijelim sa svima- napisao mu je obožavatelj.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti