Nicole Kidman: Na licu neispavanost, stres i bijes

Piše: Redakcija

Nicole Kidman jedna je od onih glumica koje su poznate po uspješnim transformacijama za potrebe uloga, a posljednja u nizu je ona  u filmu  “Destroyer”, koji režira Karyn Kusama. Naime 51-godišnja glumica glumit će  policajku Erin Bell koja jako mlada odlazi na tajni zadatak i pridruži se bandi, a to iskustvo prati je i 20 godina kasnije. 

– Oduvijek smo znali da želimo da izgleda kao srednjovječna žena koja svoju prošlost nosi na licu. Neispavanost se vidi na licu, jednako kao stres i bijes – izjavila je rediteljica nedavno.

A da su ono što su zamislili i realizirali pokazuje fotografija slavne glumice, koja je za potrebe ove uloge prošla kroz veliku transformaciju. Pogledajte kako Nicole izgleda. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti