Beyonce na koncertu skoro pala niz stepenice

Piše: Redakcija

Muzička diva Beyonce još je jednom dokazala da je ‘kraljica’ te da je u svakom trenutku elegantna i graciozna, čak i kada je riječ o neočekivanim situacijama. Tako je na svom koncertu u Nashvilleu, u sklopu turneje ‘On the run II’, na kojoj je sa svojim suprugom Jay-Z-jem, umalo pala niz stepenice kada joj se zbog visokih potpetica iskrenula noga.

Ipak, Beyonce je ostala stajati na nogama, a mogući pad je izbjegla tako što je čučnula, zatim zabacila nogu i vratila ravnotežu. Nakon toga se nastavila spuštati po stepenicama kao da se ništa nije dogodilo i oduševila svoju mnogobrojnu publiku. Video ovog trenutka u kratkom je vremenu preplavio društvene mreže, a njeni vjerni fanovi u komentarima na video napisali su joj same hvalospjeve.

Pogledajte trenutak kad je Beyonce iskrenula nogu:

https://twitter.com/OTRIITourInfo/status/1033162238520119296

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti