Selena Gomez iskreno o objavama na Instagramu: Moj život nije uvijek cvijeće

Piše: Redakcija

Kada neko ima nekoliko miliona pratitelja na Instagramu, mnogi bi pomislili kako mu je objavljivanje na toj društvenoj mreži poput plovidbe mirnim morem. No, taj neko, tačnije Selena Gomez, posljednjom je objavom ušutkala sve koji su tako mislili.

Naime, pjevačica je nedavno na Instagramu objavila seriju fotografija na kojima pršti od sreće okružena najbližim prijateljima, a popratila ih je naslovom: “Nekoliko mojih najdražih stvari na cijelom svijetu!!!”

Samo nekoliko sati poslije, ažurirala je taj isti naslov i nadopunila ga.

– Imala sam nešto što sam htjela podijeliti s vama. Ova stranica pokazuje najbolje trenutke mog života i nekoliko najgorih. Objavljujem ono što želim s vama podijeliti – napisala je Selena.

– Neprestano slušam kako ljudi žele živjeti nečijim životom, a ta se želja bazira na nekoliko fotografija koje vide… Svi to radimo. Ali ovo sam samo ja koja želi podijeliti nekoliko sretnih trenutaka s vama. Vjerujte mi, moj život nije uvijek cvijeće… Svi imamo svoj put – dodala je Selena.

Niko ne zna šta je Selenu potaknulo na pisanje ovog teksta, no ubrzo su je obožavatelji počeli hvaliti zbog iskrenosti.

Nakon što joj je prošlo ljeto transplantiran bubreg, Selena je otkrila da želi “stati na loptu i prestati se truditi da se svima svidi”.

Neovisno o razlogu koji se krije iza njene objave, poruka je snažna i važna i zbog toga je svi volimo.

Pročitajte još