Kim Kardashian je savršenstvo u očima njenog muža: Kanye West obožava tijelo svoje supruge, posebno jedan njegov dio

Piše: Redakcija

Krajem jula ove Kim Kardashian ponosno je fanovima objavila da njena vaga pokazuje težinu od samo 54 kilograma. Njena intenzivna dijeta i strog režim vježbanja nije stali na tome, te je popularna TV ličnost objavila da ima 52 kilograma i da se ona osjeća sjajno.

Na drugoj stranni, njen muž Kanye West obožava kako njegova supruga izgleda i ne želi da ona i dalje nastavi gubiti kilograme.

– Kanye želi da Kim čuva svoje kilograme. On voli njeno tijelo onako kako ono izgleda i smatra da su njene obline savršene. On je lud za njom i činjenicom da ona tako dobro izgleda. Oduvijek je volio njeno tijelo, kako god ono izgledalo, ali najviše od svega on voli njenu poznatu pozadinu. Kanye vjeruje da je ona savršene veličine i dao joj je do znanja ako bi nastavila mršati i ako ne bude imala tako savršenu guzu – kaže njihov blizak prijatelj za magazin Hollywood Life.

Prema svemu sudeći, Kanye tvrdi da je najsretniji čovjek na svijetu. Njihova veza je svijet za sebe i apsolutno ih nije briga šta drugi o njima misle. Jer oni su Kim i Kanye.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti