Mladi glumac otkrio istinu o zlostavljanju, glumica sve poriče: Šutio sam jer sam muško

Piše: Redakcija

 

Priča o tome kako je slavna glumica Asia Argento, jedna od Weinsteinovih žrtvi, seksualno zlostavljala svog tada 17-godišnjeg kolegu, podigla je mnogo prašine u medijima.

Napokon se oglasio i Jimmy Bennet, mladi glumac koji ju je optužio za silovanje i svoju priču iznio putem Instagrama.

-Mnogi hrabri muškarci i žene su progovorili o svojim iskustvima i cijenim njihovu hrabrost da iznesu takve stvari. O svom iskustvu nisam progovorio kad se dogodilo jer sam ga želio riješiti privatno s osobom koja mi je učinila nažao. Trauma se ponovno pojavila kad je ona sama izašla u javnost kao žrtva. Nisam se javljao posljednjih dana jer me bilo sram i nisam htio biti dio javne rasprave. Kad se sve to dogodilo, bio sam maloljetan i potražio sam pravdu na način koji mi je tada imao najviše smisla jer se nisam htio izlagati javnosti. U to sam vrijeme vjerovao da postoji stigma oko muškaraca koji se nađu u takvoj situaciji. Nisam mislio da bi ljudi razumjeli situaciju iz pogleda tinejdžera. Morao sam prebroditi mnogo stvari koje su mi se dogodile u životu i ovo je bila jedna od njih. Volio bih prošlost ostaviti u prošlosti i izabrao sam krenuti naprijed, samo više neću šutjeti- napisao je on u opširnom postu.

Bennet tvrdi da mu je Asia Argento platila sumu od 380.000 dolara kako bi šutio o tom događaju, dok je ona to porekla.

-Šokirana sam i povrijeđena tim što sam pročitala. To je potpuna laž. Nikada nisam imala seksualni odnos s njim- objavila je glumica u saopćenju.

Tvrdi da je Bennett, do tada njen dugogodišnji prijatelj iz filmskog svijeta, imao finansijskih problema i od nje “zelenaški pokušao iskamčiti novac”.

Portal TMZ posjeduje pak njene poruke u kojima je prijatelju priznala da se seksala s Bennettom pa tek naknadno doznala da je maloljetan. Također, objavili su jednu od četiri fotografije koje je on snimio, a na kojoj golih torza leže u krevetu u hotelu Marina del Rey. Fotografije su navodno nastale 2013. godine kad je ona imala 37, a on 17 godina, prenosi Index.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti