Dvije godine nakon mučnog razvoda Brad i Angelina uspjeli su postići privremeni sporazum

Piše: Redakcija

Bivši supružnici Brad Pitt i Angelina Jolie postigli su sporazum o privremenom starateljstvu nad njihovo šestero djece. Kako pišu strani mediji, glumica je navodno ublažila svoj stav i sada želi prijateljski okončati brakorazvodnu parnicu s Pittom.

Izvor blizak paru otkrio je stranim medijima da su se obje strane uspjele dogovoriti oko starateljstva.

– Angelina uživa u posljednjim danima ljeta prije nego djeci počne škola. Nastoji pomoći djeci da izglade svoj odnos s ocem – otkrio je izvor.

Brad i Angelina roditelji su šestero djece: 17-godišnjem Maddoxu, 14-godišnjem Paxu, 10-godišnjim blizancima Knoxu i Vivienne, 13-godišnjoj Zahari i 12-godišnjoj Shiloh.

Nakon prekida 2016. godine, Angelina je podnijela zahtjev za razvod braka i tražila starateljstvo nad djecom. Međutim, Brad joj se suprotstavio i zatražio zajedničko skrbništvo te je tako započela njihova sudska borba.

Vrhunac sukoba dogodio se nakon što je u javnost procurila informacija da Angelina zamjera Bradu što od njihova razvoda nije platio pošteni iznos alimentacije. Brad joj je uzvratio tvrdnjom da je u protekle dvije godine Angelini platio više od 7 miliona funti.

No, čini se da Angelinin bijes polako posustaje te od sada želi mirno završiti ovaj mukotrpan sudski proces.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti