Otac ih je odgajao u duhu Scijentološke crkve: Nicole Kidman progovorila o usvojenoj djeci

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Iako Nicole Kidman rijetko priča o djeci koju je usvojila s Tomom Cruiseom, u nedavnom intervjuu za “Vanity Fair” otkrila je neke detalje o njima.  Isabella i Connor Cruise su nakon razvoda ostali živjeti s ocem koji ih je odgajao u duhu Scijentološke crkve, čiji je član.

Šuškalo se da je upravo razvod poznatog para bila Tomova zaluđenost scijentologijom, Nicole, koja nije zagovornica te vjere, ispaštala je i propustila mnoge trenutke u životima svoje djece. Prupustila je i vjenčanje 26-godišnje Isabelle. 

– Bella živi izvan Londona. Ona se zaista osjeća kao Britanka. Tamo smo živjeli dok smo snimali “Oči širom zatvorene”, “Nemoguća misija”, ali i “Portret dame”. Oboje su kao mali imali taj britanski naglasak – kazala je glumica.

Connor je DJ koji živi u Miamiju, a uskoro bi i on trebao stati pred oltar sa svojom odabranicom koju neki nazivaju “princezom scijentologije”.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti