Kris Jenner: Razvod od Kiminog oca me odveo u siromaštvo, ni voćku nisam mogla kupiti

Piše: Redakcija

Dogovoreni honorar od 150 miliona dolara za sljedećih pet sezona realitija „Keeping Up with the Kardashians“ dovoljno pokazuje koliko danas novca samo od ovog show programa ima Kris Jenner, majka planetarno popularnih sestara Kardashian – Jenner. No, najpoznatija menadžerica svoje djece nije uvijek živjela u izobilju i prošla je mnoge turbulentne periode života. Jedan suprug, bogati advokat Robert Kardashian koji se proslavio odbranom O.J Simpsona, optuženom za ubistvo bivše supruge i njenog navodnog ljubavnika, je umro od raka, dok joj je drugi suprug pred kamerama i cijelim svijetom promojenio spol i danas više nije Bruce Jenner već Caitlyn Jenner, s kojim je Kris ostala u prijateljskim odnosima.

 

O svim fazama života Kris govori otvoreno, pa tako priznaje kako je mnogo izgubila razvodom od advokata Roberta Kardashiana s kojim je dobila četvero djece. No, brak je morao pući, jer ga je varala.

Image result for kris jenner

Kris sa kćerkom Kim Kardashian

-Nisam imala ništa. Vjerujte mi, otišla sam u prodavnicu i vidjela da moja kreditna kartica više nije u funkciji. Kako sma se loše osjećala, pa ja nisam mogla kupiti ni voćku – prisjetila se Kris teškog perioda nakon razvoda.

To što je ušla u vanbračnu vezu s profesionalnim igračem američkog fudbala, zbog koje joj je Robert na sto donio papire za ravod nije nešto čime se danas ponosi. Naprotiv, preljub smatra greškom života.

Image result for robert kardashian kris jenner

Kris sa bivšim suprugom Robertom i njihvoo četvero djece

-Brak s Robertom opisala bih kao najsretniji život koji možete zamisliti, u kojem je nešto nedostajalo, a upravo me je ta želja za nečim novim i uzbudljivim otjerala u naručje drugog muškarca. Znate kako kažu – ljudi misle da je trava uvijek zelenija negdje drugdje, a čini mi se da sam i ja u tom trenutku prolazila kroz takvu fazu –  kazala je u intervjuu za emisiju “OBJECTified”.

Image result for kris jenner caitlyn jenner

Kris Jenner s bivšim suprugom koji je promijenio spol i sada živi pod imenom Caitlyn Jenner

Imala je 17 godina kada je upoznala Roberta. Bio je 12 godina stariji od nje. Pet godina kasnije već su bili na medenom mjesecu, tda je prisjeća se ostala trudna s njihovom najstarijom kćerkom Kourtney.nakon nje rođeni su i Kim, Khloe i Robert Junior.

Kraj braka je uslijedio 1999. godine. Nakon nekoliko sedmica Kris je uplovila u vezu s

Bruceom Jennerom, kojem je rodila kćerke Kendall i Kylie. Bruce je bio bogat, uspješni sportista, koji je Ameriku predstavljao i na Olimpijadi. Težak život Kris je ostavila iza sebe u trenu.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti