U Sarajevu održana dm beauty academy: Dame uživale u danu ljepote

Piše: Redakcija

Prošlog vikenda u atrijumu SCC-a održana je peta po redu dm beauty academy pod sloganom “Trenuci koje MI volimo”. Tradicionalno, za sve posjetitelje, u saradnji s brojnim brendovima, organizirano je besplatno šminkanje, savjetovanje vizažista, razmjena iskustava, savjetovanje za savršene obrve i manikuru, te testiranje proizvoda. Za sve prisutne upriličena je i nagradna igra s poklonima. Ovo je već peti, tradicionalni događaj koji se svake godine početkom novembra održava u glavnom gradu BiH.

– Ovo je dan ljepote, gdje se dame mogu osjećati ženstveno i lijepo, kao i svaki dan u godini, ali ovaj je ipak poseban. Imamo posebna iznenađenja u dm prodavnicama uz posebne poklone i uvijek povoljne cijene – kaže za “Azru” Ajla Hadžić, menadžerica marketinga dm-a.

Ovog puta predstavnicima Srednje škole poljoprivrede, prehrane, veterine i uslužnih djelatnosti i Tehničkoj školi Banja Luka uručili su čekove u vrijednosti 1.000 maraka.

– Svaki put nastojimo podržati pozitivne priče i zajednicu u kojoj živimo i poslujemo i upravo iz tog razloga odlučili smo se donaciju ovogodišnje dm beauty academy usmjerimo ka dvije srednje škole koje imaju smjerove kozmetičara. Omogućili smo im da cijelu školsku godinu imaju praktičnu nastavu s našim proizvodima. Nadamo se da će iz tih škola izaći mnogo beauty stručnjaka s kojim ćemo mi u budućnosti moći raditi – kaže Ajla.

Svi prisutni mogli su se družiti s bh. blogericama koje su podijelile svoja make-up iskustva.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti