Letizia pokazala kako kraljice nose kožne hlače

Piše: Redakcija

Lijepa španjolska kraljica odvažila se na spoj rokerskog i elegantnog stila i ponovno oduševila.

Na moderan i trendi stil kraljice Letizije već smo navikli, no nismo mislili da ćemo je imati priliku vidjeti i u kožnim hlačama.

45-godišnja kraljica posjetila je prostore humanitarne organizacije „Integra Foundation“ u dnevnom outfitu u kojem je spojila rokerski stil s damskom elegancijom.

Uz uske kožne hlače brenda Utergue, koje joj stoje kao salivene, Letizia je obukla glamurozni kaputić s potpisom dizajnerice Caroline Herrere, koju obožava i Kate Middleton.

Uz jednostavno isfeniranu kosu, Letizia je uši ukrasila svjetlucavim naušnicama Chanel, a u ruci je ponijela jednostavnu pismo torbicu, također s potpisom Caroline Herrere.

Nepretenciozne crne salonke potpisuje španjolski brend Magrit, u čijim je visokim crvenim čizmama kraljica protekle zime oduševila više puta.

Uz opako-ženstvenu kombinaciju, Letizia je iznenadila i izborom laka za nokte – paparazzima nije trebalo dugo da spaze kraljicinu vatreno crvenu manikuru.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti