Samo za hrabre: U modi je pixie frizura

Piše: Redakcija

Kada poželimo napraviti promjenu i  malo eksperimentirati,  karta na koju najčešće igramo jeste odlazak do frizera. Promjena frizure obično rezultira svježom dozom samopouzdanja i hrabrosti. Upravo u želji za promjenom, mnoge dame rado biraju kratku kosu. No, prije šišanja kose, važno je da imate na umu to kakva vam je tekstura kose, kao i oblik lica.

Damama s tanjom kosom kratka frizura će dati dodatni volumen, dok bi dame s prirodnom kovrdžavom kosom mogle imati poteškoće prilikom stiliziranja kratke kose. Ovalnom licu će kratka kosa lijepo pristajati, dok će damama s duguljastim oblikom lica sjajno pristajati kratka frizura dužine do brade. Kada pronađete idealan oblik, poigrajte se sa stiliziranjem, a kada je riječ o kratkim frizurama u modi je “pixie”.

Kris Jenner
Scarlett Johansson
Kate Hudson

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti