Perje će dati dozu retro glamura svakoj vašoj kombinaciji

Piše: Redakcija

Ono je delikatno, glamurozno i upečatljivo i svakoj kreaciji daje dodatnu lepršavost i teatralnost. Uz pomoć njega, odjeća više nije statična, a sa svakom našom kretnjom, ono leprša na zraku i zabavlja se. Pronaći ćete ga u kolekcijama dizajnera koji su favorit na crvenom tepihu, bilo da je riječ o stranim ili domaćim imenima, a sjajno se slaže uz svilu, čipku ili military detalje, koji su im odličan kontrast. Ono nosi dozu hollywoodskog glamura, zbog čega je pravi užitak gledati street style izdanja s perjem u glavnoj ulozi.

Dame ga obično kombiniraju uz jednostavne modne dodatke i ne-boje. Izgledat će laskavo na kaputima, mini suknjama koje su idealne za koktel zabave te džemperima. U nastavku vam prilažemo i sjajne fotografije kao dokaz da je perje naš novi omiljeni modni detalj – piše modamo.info.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti