5 modela cipela koje bi trebali izbaciti iz naših ormara

Piše: Redakcija

Želite li malo promijeniti ili osvježiti svoj stil, ne trebate nužno otići u shoping nego jednostavno neke odjevne komade, dodatke ili obuću možete eliminirati. U nastavku provjerite koje bi to modele cipela modni stručnjaci rado izbacili iz naših ormara

1. Čizme s punom platformom

Mnogima je ovo omiljeni model čizama, ali prema mišljenju modnih znalaca čizme s punom platformom često izgledaju pomalo nezgrapno i teško se kombiniraju uz ostatak odjevne kombinacije.

2. Cipele s malim otvorom na prstima

Modeli s otvorom koji otkriva sve prste nije problematičan. Tu titulu nose cipele s minijaturnim otvorom iz kojeg najčešće vire dva-tri prsta nespretno stisnuta u špičastom vrhu.

3. Salonke s platformom

Dobre stare klasične salonke nepogrešiv su odabir kada želite upotpuniti svoje elegantne kombinacije ili ipak u one ležernije dodati dašak sofisticiranosti. Salonke s platformom ne ostavljaju takav dojam.

4. Naborane gležnjače

“Sestre” naboranih visokih čizama jedno vrijeme bile su jako tražene, ali njihova popularnost pada s dolaskom novih trendova. Ove sezone nose se gležnjače klasičnog oblika te modeli čizmica-čarapa koji potpuno prianjaju uz nogu.

5. Tene s platformom

Koliko god se svijet mode trudi “otpisati” tene s platformom, njihova popularnost jednostavno ne pada. Prema mišljenju mnogih žena, ovaj model tena idealan je za ležerne prilike u kojima želimo svojoj figuri dodati par centimetara, a ne možemo nositi štikle.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti