Kendall Jenner svrgnula s trona Gisele Bündchen

Piše: Redakcija

Kendall Jenner uspjela je svrgnuti s trona Gisele Bündchen, koja je punih 15 godina bila najplaćenija manekenka svih vremena. Kendall se našla  na prvom mjestu Forbesovog popisa sa zaradom od 22 miliona dolara u proteklih 12 mjeseci.

 

Kendall Jenner na modnim pistama 

Prihodi Kendall Jenner udvostručili su se u odnosu na prošlu godinu, što je bilo dovoljno da pretekne Gisele, koja se sada nalazi na drugom mjestu sa 17,5 miliona dolara i to prvi put nakon 2002. godine.

Gisele je 15 godina bila najplaćenija manekenka svijeta

Na trećem mjestu je model Chrissy Teigen (31) koja je prvi put dospjela na Forbesov popis, a svoj debi imale su i najpopularnije sestre u manekenskom svijetu: Gigi Hadid (22) na petom te Bella Hadid (21), koja je najmlađi model na listi, na devetom mjestu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti