Ajla Šabanović: Vichy Idealia dio mog beauty nesesera

Piše: Redakcija

Ajla Šabanović, lice koje gledate svakog dana na TV ekranima, ne krije da su njena velika ljubav parfemi. Svoj dom ne napušta bez prethodno nanesenog parfema, što je njen „finalni touch“ svake kombinacije. U ruke profesionalaca se rado prepušta i priznaje da nije spretna u nanošenju sjenila.

-Nisam pretjerano spretna u nanošenju sjena, tako da to prepuštam isključivo profesionalcima. Volim zemljane tonove. Maskara i tuš su obavezni. Bez njih moj make up nije potpun. Vjerna sam Burberry „Body-u“, već godinama. Univerzalan je, koristim ga tokom cijele godine. Inače ne volim „teške“ parfeme  i ne volim ih često mijenjati, jer ih smatram zaštitnim znakom osobe. Posljednji koji sam probala je Gucci „Bamboo“, odličan je i Burberry „Body“ dobio je ozbiljnu konkurenciju. Volim isprobavati proizvode za čišćenje lica. Iako je već dugo na tržištu, kupovina Granierove micelarne vode bio je pun pogodak. Odgovara mojoj koži, pogotovo nakon „teške“ studijske šminke. Otkriće su mi i Vichy kreme o kojima sam dugo slušala samo najbolje, i već pola godine Vichy Idealia dio je mog beauty nesesera.

MIRIŠEM NA…

Burberry „Body“

Gucci „Bamboo“

SEZONSKI NESESER REFRESH

Garnier micelarna voda

Vichy Idealia

OTKRIĆE GODINE

Estee Lauder Advanced Night Repair

RUŽ ZA USNE

Catrice ruž za usne

PUDER

Bourjois 123 Perfect

Max Factor Creme Puff

OČI

Max Factor Masterpiece Transform maskara

FINALNI LOOK

Bourjois Chocolate bronzer

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti