4 proizvoda za ljepotu koje svaka žena mora da ima!

Piše: Redakcija

Šta vi nosite u svom neseseru?

  1. Crveni karmin

Pogrešno je uvjerenje da samo određenim ženama stoji crveni karmin. Svaka žena može da iznese crveni karmin, samo treba da pronađe savršenu nijansu za svoj ten i boju usana. Ali u svakom slučaju, nijedan drugi karmin nije tako efektan na usnama i ženi poput crvene. Ove sezone mat karmini su u trendu. Ukoliko želite da vam karmin potraje što duže možete na usne prije nanošenja njega da stavite malo pudera ili nekog mat balzama za njegu usana pa da olovkom uokvirite usne i tek onda nanesete karmin.

  1. Ulje za lice

Svaka žena bi trebala da ima u svom neseseru ulje za lice. Ukoliko želite neko od hranljivih, ljekovitih ulja za lice možete ga pomiješati s hidrantnom kremom. To će koži pružiti sjajan i nekako svjež izgled.

 

  1. Rumenilo

Rumenila su sjajna za sve dame koje često putuju, jer vraćaju boje na njihova lica i osvježavaju ih. Dovoljno je samo malo da stavite rumenila na jagodice i vaše lice će da izgleda svježije i ljepše.

 

  1. Maskara

Bilo da je dnevni ili večernji izgled slojevi maskare izdužit će vaše trepavice, a pogled učiniti otvorenijim, zavodljivijim i atraktivnijim.

Pročitajte još