Beauty tajne Nejle Manov: Max Factor Healthy Skin Harmony puder će se dugo zadržati u mojoj torbici

Piše: Redakcija

Nejla Manov, brend menadžerica Orbico kompanije se za razliku od svojih vršnjaka, počela šminkati krajem srednje škole. Bili su to pokušaji kao i kod svake tinejdžerke, a danas ima sreću raditi u velikoj beauty kompaniji. Ovoga puta ne govori o poslu, već nam otkriva svoje male beauty tajne

„Standardna beauty rutina za dnevni make-up je dobar primer, zatim puder koji će prekriti neke sitne nedostatke, maskara za oči i ruž koji će dati beauty završetak“

OVISNA SAM O…

Proizvod koji me je oduševio od samog pojavljivanja na tržištu je Max Factor Healthy Skin Harmony puder. Ovo je zaista jedan od najboljih pudera koji sam isprobala i nesumnjivo će se dugo zadržati u mojoj kozmetičkoj torbici.

MIRIŠEM NA…

Prvi parfem na listi je Lacoste Pour Femme. Koristila sam ga kao tinejdžerka i ostao je favorit i danas. Drugi parfem koji je osvojio moje srce je Carolina Herrera Good Girl. Ovo je elegantan, privlačan i senzualan parfem, kakve i mi dame trebamo biti.

 

SEZONSKI NESESER REFRESH

Ove godine sam odlučila isprobati Clinique Highlighter Chubby Stick. Nisam ni bila svjesna koliko je highlighter odličan proizvod koji daje sjaj i neki poseban „glow“ licu. Ovaj proizvod se lako koristi i ima odličnu pigmentaciju.

 

OTKRIĆE GODINE

Bourjois Eye Primer – proizvod koji je potreban svima, kako bi sjenilo trajalo na kapcima tokom cijelog dana. Zaista savršena formula, tekstura i kvalitet.

 

USNE

Kada je riječ o ruževima, koristim i mat, ali i one sjajne. Kada je riječ o dnevnom make up-u, radije se odlučim za sjajni, koji se može lako popraviti više puta. Uvijek biram Max Factor Colour Elixir ruževe (boja i hidratacija). Za večernji izlazak mat ruževi su odličan izbor. Max Factor Colour Elixir Matte ruževi svojom teksturom su mat, ali u isto vrijeme ih možete popraviti ukoliko je potrebno. Nisam ljubitelj klasičnih mat ruževa koji samo „zabetoniraju“ usne.

OČI

U posljednje vrijeme koristim Max Factor Masterpiece Nude Palette sjenila za oči sa sjajnom pigmentacijom i nijansama, a oduševljena sam i Max Factor Curl Addict maskarom, savršena je za uvijajanje i volumen mojih kratkih trepavica.

ZAVRŠNI LOOK

Bronzer je moj izbor, osunčano i blistavo lice tokom cijele godine. Uvijek se odlučujem za Max Factor Creme Puff Bronzer u nijansi 10, dok nijansu 05 koristim kao highlighter.

Pročitajte još