Klasičan tuš na očima je out, vrijeme je za zvijezde 

Piše: Redakcija
Provjereni beauty look je kombinacija crvenog karmina s dramatičnom crnom linijom tuša. Ali ove sezone, sve se mijenja. Praznično vrijeme malo nam otpušta kočnice, a kako se bliži kraj decembra, tako sve više nosimo šljokice.
A ako želite otići korak dalje, predlažemo vam odličan trend koji klasičnu liniju tušem mijenja sa šljokičastim zvjezdicama.
Sve što trebate je nanijeti bazu u obliku sjenila koja bi trebala biti u neutralnoj boji, zatim aplicirajte sjajne zvjezdice u liniji kojom bi inače potegnuli tuš.https://www.instagram.com/p/BaobFtzjx90/”Star Liner” trend se na Instagramu pojavio prije nekoliko mjeseci, ali dolaskom decembra, postaje sve popularniji. I potpuno razumijemo zašto.

https://www.instagram.com/p/BcGDOnDAhRs/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti