Sin Cindy Crawford: Presley Gerber sjajno pliva u modnim vodama

Piše: Redakcija

Jedna od najpoznatijih bivših manekenki Cindy Crawford, može biti sretna zbog činjenice da su njena djeca krenula njenim stopama.

Osim kćerke Kaie i njen osamnaestogodišnji sin, Presley Gerber sjajno pliva u modnim vodama. Naime, nedavno je bio dio intrigantnog snimanja  za D&G (samo za odrasle) na Miami Beachu. Odjeven u crvene hlače i bez majice pozirao je poput profesionalca dok je mlada Camila Morronoe senzualno dodirivala njegovo golo tijelo.

Baš kao i njegova mlađa sestra Kaia, 16-godišnjakinja koja je već nakon prve sezone u ulozi manekenke dokazala da joj je mjesto u vrhu svjetskog modelinga, i Presley je pokazao da je moda ono čime se namjerava baviti.

Njihova mama ponosna je na njihove modne uspjehe.

– Jako mi je zabavno gledati svoju djecu kako se snalaze u tom divnom svijetu mode – rekla je Cindy te otkrila kako im savjete za revije i snimanja ipak ne daje.

– Jedini savjeti koje im dajem su podsjetnici – da idu spavati na vrijeme, da budu profesionalni, da ne vise na mobitelu, da razgovaraju s ljudima i da se dobro zabavljaju. Oboje su pametni mladi ljudi i nimalo nisam zabrinuta mama – kazala je još Cindy.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti